Forton

Пракса во ФОРТОН - Отворени две нови практикантски позици!

Пракса во ФОРТОН - Отворени две нови практикантски позици!

 

Опис на практикантска позиција

Позиција: Маркетинг и административни активности (2 позиции)

 

 

ФОРТОН е консултантска компанија за комерцијален недвижен имот, филијала на најголемата компанија за недвижности во Бугарија, AG Capital и член на Cushman & Wakefield Alliance во Македонија, Бугарија и Србија. Стратешкото партнерство на ФОРТОН Македонија со Cushman & Wakefield, најголемата приватна консултантска компанија за недвижности, овозможува успешна комбинација на локалното познавање и искуство, со меѓународните практики.

 

За потребите на секојдневно-оперативно работење и активности поврзани со екстерен проект, ФОРТОН отвара практикантски позиции поврзани со маркетинг и административни активности, со доленаведените спецификации.

 

 

Базични информации:

 • Година на студии: 3та, 4та година или веќе дипломирани
 • Времетраење на праксата: 1-3 месеци (Старт: 01.06.2016г)
 • Работно време: 6-8 часа
 • Финансиски (месечен) надомест: 4000,00 МКД
 • Отворени позиции: 2 (две)

 

Потребни квалификации, поврзани со активностите на позицијата:

 • Познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот
 • Квалитетни способности поврзани со брзо пишување и креирање на содржина
 • Задолжително познавање на англиски јазик
 • Развивање, менаџирање, изведба и оптимизирање на кампањи за промоција на социјални медиуми
 • Креирање на неделни комуникациски планови, дигитална содржина и менаџирање на сите соодветни активности
 • Одлично познавање на Facebook, Twitter, Instagram и Pinterest
 • Базично познавање на Adobe Photoshop или Ilustrator
 • Мерење на резултати, нивна интерпретација и анализа за извештаи кон претпоставени
 • Познавање на дигиталниот маркетинг

 

Личен профил:

 • Креативна, талентирана и мотивирана личност
 • Трудољубивост, точност, работа со рокови
 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Иницијативност, темелност, енергичност и позитивен став
 • Способност за работа индивидуално и работа во тим
 • Флексибилност и адаптибилност

 

Потребна документација за аплицирање:

 • Ваша професионална биографија (CV)
 • Мотивационо писмо (1 страна на македонски јазик)

 

Финален временски рок за поднесување на апликацијата:

 • Датум: 24ти мај, 2016г (вторник, 17.00ч)            
 • Целосниот апликационен пакет да се достави на следната e-mail адреса: s.mladenovski@forton.mk

 

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Сите апликации кои се непотполни, нема да бидат земени предвид при процесот на контактирање.

 

 

Лице за контакт:

Стефан Младеновски

Консултант за истражување и проценка

s.mladenovski@forton.mk

 

+ 389 78 360 098